In gesprek met ondernemer Nathalie Beck over carrière, drijfveren, purpose en je eigen pad volgen

door | 15 december, 2021 | Podcast

Nathalie Beck kwam 10 jaar geleden toevallig in aanraking met een kaakchirurg, een belangrijk moment in haar leven omdat zij toen besloot (samen met 3 anderen) Blue-M op te richten. Blue-M is een organisatie actief in de mondverzorging en aanwezig in meer dan 50 landen. In deze podcast praat ik met Nathalie over haar carrière, die startte in Amsterdam in de corporate wereld en die door een toevallige ontmoeting een interessante wending kreeg. Uiteraard heeft zij met Blue-M een stip op de horizon maar ook is Blue-M een middel om uitdrukking te geven aan haar missie. Een open en persoonlijk gesprek over carrière, missie, waarden en drijfveren. Over moed en vertrouwen blijven houden, ook in moeilijke tijden. Over intrinsieke motivatie en over mannelijke en vrouwelijke waarden. Haar favoriete boek: de Alchemist van Paulo Coelho. Omdat dat boek haar aanzette tot het volgen van haar eigen pad. “We zijn vaak naar iets op zoek dat buiten ons ligt, maar de werkelijkheid is, de schat zit in ons”.

LinkedIn Nathalie
Meer informatie over Blue-M

In gesprek met ondernemer Nathalie Beck over carrière, drijfveren, purpose en je eigen pad volgen

met Ginette Verkleij | SYNC talks